10.-12.06.2005 Kiikala...

 

Bomber Weekend: Työvoitto

 

Osallistuimme Bomber Weekendissä ajettuun kiihdytyskilpailuun, jossa palkintona oli parhaasta ajasta tuhannen erkkiä rahaa. Voittohan sieltä sitten tulikin.

 

Perjantaina saatuamme leirin pystyyn, lähdettiin kokeilemaan minkälaisessa kunnossa rata on, ensimmäisellä vedolla ajoimme 9.5 sekunnin ajan ja rata tuntui juuri siltä miltä odotimmekin. Liukasta oli ja mustaa vanaa tuli piirrettyä koko varttimailin.

 

Varikolla analysoimme tiedonkeruuta ja päätimme löysentää hieman kytkintä, jotta saisimme välitettyä voiman rataan, eikä savuna ilmaan. Parissa seuraavassa perjantain lajittelulähdössä poltimme kytkimen hakiessamme kytkimen ja voiman oikeaa suhdetta rataan, eikä kellotkaan käynnistyneet oikealla tavalla omien kytkinongelmiemme takia. Illanpäätteeksi saimme kumminkin mennä nukkumaan hyvillä mielin, sillä tiesimme kytkimen oikeiden säätöjen olevan kohdallaan saavuttaaksemme parempia aikoja seuraavana päivänä, viimeisessä lähdössä kytkin jäi nimittäin ehjäksi.

 

Lauantaiaamuna ajoimme viimeisen lajittelulähdön (9.3s) ennen pudotuslähtöjä ja saimme koko ajan lähtökierrosrajoitinta ja kytkintä paremmaksi pudotuslähtöjä silmälläpitäen.

 

Pudotuksissa ajoimme 8-kaavion, kaavion vajavaisuudesta johtuen ajamassani outlaw-luokassa oli meillä ensimmäisellä kierroksella soolo, joten ilman tuskia jatkoon 9.2 sekuntia.

Semifinaaleissa ajksi tuli 9.1 sekuntia. Finaalissa vastaan tuli Cata, ajoimme 9.013 ja Cata 9.7 sekuntia joten työvoittohan siitä tuli.

 

Ynnäilimme pyörän käyttökustannuksia viikonlopulta ja tulimme seuraavaan tulokseen: tonnin kun saa, niin miinusta ei tule kuin parisataa euroa, mutta hyvä näin.