13.-14.08.2005 Motopark...

 

Muutaman vuoden tauon jälkeen oli mukava palata ajamaan Motoparkkiin. Paikalle saavuimme jo hyvissä ajoin perjantaina ja pyörään oli tehty muutama tärkeä parannus joten uskoimme ajan painuvan alle kahdeksan sekunnin. Hukkaportista oli korjattu vuotava kalvo, joten pääsimme jakamaan ahtopainetta eri vaihteille ja vaihde "sifteri" oli saatu ensimmäistä kertaa toimimaan tämän pyörän historiassa.
 
Lauantaipäivä valkeni pilvisenä mutta sateettomana. Ajoimme neljä lajittelulähtöä ja parhaaksemme saimme 8.2s. ajan. Jokaisen ajetun lähdön jälkeen lisäsimme kytkimeen hieman painoja, sillä kytkin luisti aina ennen maalia. Rata oli loppuosaltaan parempi kuin kalajoki pari viikkoa aikaisemmin, joten renkaan sutimisen sijasta luistikin kytkin. Ajoimme pyörälle uuden 60-jalan ennätyksen 1.34s. ja loppuosakin rupesi toimimaan kokoajan paremmin, mutta säähaltija päätti ajattaa meitä ainoastaan lauantaina.


Kaaviossa olimme toisena ja kilpakumppanimme Juha Ollikainen oli vajaan 0.1s. päässä. Kaavion toinen sija ja kilpailun ajamattomuus oli sinetti sille, että emme missään tapauksessa juhlisi suomenmestaruutta Finalssien jälkeen, vaan eipä siinä mitään, ei pidä ensikaudella antaa paria ekaa kisaa lahjaksi...
 

Kaiken kaikkiaan oli Motoparkissa hieno käydä ja mielellään menemme sinne ensi kaudellakin. Rataryhmälle ISO kiitos siitä, että he yrittivät tehdä kaikkensa kisan pelastamiseksi, sateista huolimatta.